Nya Exuviance Professional!
Exuviance är under förändring 2020 och produkterna byts ut en efter en till nytt utseende och en hel del nya produkter tillkommer. Namnet byts ut till "Exuviance Professional" och får endast säljas av auktoriserade hudterapeuter. Här är svar på de vanligaste frågorna.
Kan jag fortfarande köpa mina favoritprodukter hos dig?
- Ja! Jag är auktoriserad hudterapeut och på min hemsida hittar du länken/Bannern Exuviance Professional (se längst upp på denna sida), när du klickar på den kommer du direkt in på Exuviance och kan starta din beställning!
Varför skall jag gå via din hemsida när jag ändå hamnar på Exuviance hemsida?
- Om du går via min länk så köper du produkter via mig, därmed stödjer du min försäljning och stöttar mitt företag. I gengäld ger jag dig ett presentkort på en Exuviance Ansiktsbehandling Classic 60min (värde 799kr) när du uppnår köp av 8st produkter.
Detta presentkort kan du använda själv eller ge bort i present.
Varför hittar jag inte de nya produkterna på din hemsida?
- Exuviance har satt nya regler för att kontrollera nätförsäljning. Detta för att undvika parallellimporter, fejkprodukter och priskrig. Därmed kan vi hudterapeuter fortsätta sälja produkter via vår länk/banner (som du ser längst upp på denna sida) som går via Exuviance hemsida.
Vad är skillnad på gamla och nya Exuviance?
- Förutom utseendet så tillkommer många nya aktiva produkter i den nya serien Exuviance Professional. Endel "gamla favoriter" kommer finnas kvar med samma namn men enhetligt med det nya utseendet.
Varför byter Exuviance namn och utseende?
-Exuviance separeras in i två grenar, 
1)Exuviance Professional, aktiva produkter som säljs hos auktoriserad hudterapeut på salong/klinik.
2)Exuviance till retail.
Varför skall jag besöka hudterapeut innan jag köper produkter?
- Om du aldrig använt Exuviance förut eller köpt samma produkter i flera år är det att rekommendera att få hjälp av hudterapeut för att lägga rätt beställning. Exuviance är aktiva produkter och för att uppnå bästa resultat bör du få råd av någon professionell med kunskap som kan se vad din hud behöver. 

Senaste behandlingen från Exuviance Professional! Radiance Peel - Retinol peeling!

Om behandlingen: 

Radiance Peel passar de allra flesta hudtyper som är i behov av förnyelse, den jobbar bland annat på linjer och rynkor, ojämn pigmentering och förlorad spänst. Retinolen ger även goda resultat på aknebenägen hud.

Detta är en behandling som helst utförs som kur för bästa resultat. Peelingen tvättas av hemma efter ca 8 timmar.

En fällning sker normalt efter ca 2-4 dagar efter applicering.

Rekommenderad intervall mellan behandlingarna är 4-6 veckor.

Boka din behandling nu!>> 

0