top of page

Dermalux Flex Md!
 

Dermalux Flex MD är en medicinskt CE -certifierad enhet för behandling av akne, psoriasis, sårläkning och muskel smärtor. Kosmetiska indikationer inkluderar hudföryngring, pigmentering, rodnad och känsliga

hudtillstånd.
 

*Med blått ljus bekämpas papler och pustler genom att förstöra bakterierna som orsakar akne samtidigt som det hjälper till att förebygga utbrott.

Blått ljus absorberas av p.akne bakterier och utlöser en naturlig fotokemisk reaktion som frigör singlet syre. Singlet-syre har en kraftfull antibakteriell effekt som hjälper till att eliminera blemmor samtidigt som det är skonsamt mot huden. Det hjälper också till att balansera talgproduktionen och förbättra hudens klarhet.

Om det appliceras i kombination med rött och nära infrarött ljus, så ger Dermalux Flex MD behandlingen förbättrade

resultat för akne och är utmärkt som efterbehandling för att minimera utbrott och minska rodnad.
 

*Föryngrande rött ljus påskyndar cellförnyelse och reparation, vilket ökar syntesen av kollagen och elastin för en jämnare och fastare hud.

Rött ljus absorberas i cellens mitokondrier och stimulerar syntesen av adenosintrifosfat (ATP), en viktig energi för cellulär funktion. Att stimulera igång energi av våra celler utlöser flera fördelaktiga biologiska reaktioner som

resulterar i en rad hudförstärkande effekter. Hudceller som får energi fungerar bättre kan regenerera upp till 200% snabbare.

Rött ljus absorberas kraftigt av fibroblaster som ökar kollagen- och elastin syntesen och ökar fuktighets nivåerna.

Förbättrat blodflöde ger ökad syresättning av vävnaden för att påskynda reparationen medan stimulering av lymfsystemet hjälper till med avgiftning.

Rött ljus ger omedelbar förbättring av hudton, återfuktning och vitalitet medan det fördelaktiga ljuset samtidigt stimulerar cellulära processer för långvariga fördelar i hudens utseende och hälsa.
 

*Nära infrarött ljus absorberas i hudens djupaste lager och fungerar i synergi med rött ljus för optimala föryngringsresultat.

Exponering av nära infrarött ljus vid 830 nm ökar blodcirkulationen och ger vital syresättning och näringsämnen för att reducera inflammation, påskynda sårläkning, lugna irritation och dämpa rodnad.

Nära infrarött ljus bygger styrka och stabilitet för komprometterad, miljöskadad och känsliga hudtillstånd. Det har

också kliniskt bevisad effektivitet vid behandling av hyperpigmentering.

Dermalux_Flex.jpg
bottom of page