top of page
   Emma Hildesson   

Året var 2007 när jag fick samtalet. Jag hade blivit antagen till en av Sveriges två statliga hud- och SPA-terapeututbildningar. Jag blev överrumplad och glad då jag var en av 240 sökande på skolan Tech Futurum som antog 20 personer per år. 

Där började min resa. 

Jag läste i två år, det var en gedigen utbildning som varvade teori med praktik. Jag lärde mig ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, svensk klassisk massage, elektrisk epilering, vaxning, fotvård och manikyr för att sedan ta examen som auktoriserad hud- & SPA-terapeut godkänd av SHR och Cidesco.

Jag började jobba som hudterapeut på Dermakliniken under veckodagarna och på Smögens havsbad på helgerna. Två platser jag praktiserat på under utbildningen. Det blev lärorika, inspirerande och fantastiskt roliga år - varvat med fortsatta utmaningar i att lära känna mig själv i min yrkesroll och hitta rätt relation och omtanke för kunderna.

2014 var det dags för ett nytt kapitel i resan. I samband med att jag blev mamma samma år fick jag också ett erbjudande om att hyra in mig på en ny salong som skulle starta upp, Salong Plaza di Laura.

Med stöttning av nära och kära så vågade jag ta klivet. Jag blev egen. Företaget Emma Hildesson blev till.

Idag har jag varit egen i över åtta år och det har många fördelar. Jag får jobba med det jag är bäst på och får välja märken, maskiner och samarbetspartners som jag tror på och som är tillförlitliga. Hos mig kan du bland annat få en resultatinriktad ansiktsbehandling, ett set spännande naglar, längre fransar, skön massage eller permanent hårborttagning med laser.

2019 öppnade jag min egen salong Hudterapeut Emma Hildesson med tillhörande webbshop! Samma år tog jag examen i Advanced Skin Therapist hos Hälsogurun Johanna Bjurström och byggde på mina kunskaper som kopplar kost/livsstil med huden.

Min filosofi är att få mina kunder nöjda och bekväma med sig själva och sin hy. Huden ska kännas såpass fin att makeup inte känns som ett måste. Mina kunder ska bli ompysslade och hjälpta till ett större självförtroende och lugn - ni ska känna er glada efter en behandling!

Jag är så tacksam över mina redan 13 år som hud- SPA- och laserterapeut, 11 år som nagelteknolog, 8 år som fransstylist och alla fina kundrelationer, behandlingsresultat och värmande recensioner jag fått. Jag hoppas att ni, mina kunder, är nöjda med arbetet jag gör. Om ni inte skulle vara det, eller om ni har tankar, så dela gärna med er! Vi blir bara bättre av samtal, feedback och förståelse för varandra.

Varma hälsningar 

Emma

bottom of page