top of page

Hur ser en bra dag ut för dig?

Med en lugnare vardag i backspegeln så tas nu de sista restriktionerna bort. Sakta kommer livet återgå till hur det var innan pandemin. Jag vill därför gärna rikta fokus på något som varit en positiv ”bieffekt” för många människor de sista 18 månaderna: TID!

Den här påtvingade pausen har gett många av oss tillfälle att reflektera, känna tacksamhet för de små tingen i livet, prioritera annorlunda och leva lite mer i nuet. Med stor respekt för pandemin och dess förödande konsekvenser så har den även öppnat upp för nya möjligheter och för ett kreativt mänskligt agerande och tänk.

 

Stress är en av de faktorer som påverkar din hud allra mest. Ju bättre planering och fokus desto mindre stress, och desto mer välmående hud. Jag brukar fråga mina kunder: Vad är värdefullt för dig? Vad mår du bra av och vad behöver du i din vardag för att njuta av din tid och känna att du lever ett glädjefyllt liv? Det är trots allt vi själva som ansvarar för vårt liv, våra drömmar och mål. 

 

 

Jag tror det är viktig att planera in välmående i sin kalender, och jag har några handfasta tips jag brukar dela med mig av:

  •  Planera in din tid och dina behov i din kalender. Det är bra att vara konkret. Detta skall du göra innan du planerar in tid för andra i din kalender, annars blir det lätt att du glömmer av eller inte har tid att ta hand om dig själv.

  • Ha tydliga målsättningar för ditt välmående. Skriv upp vad du vill uppnå inom tre månader, ett år, fem år. Ha gärna dina mål synliga så att du ser dem varje dag. 

  • Skriva ner hur en perfekt dag ser ut för dig. Gärna så detaljerat som möjligt, till exempel timma för timma, för att bli påmind om vart du är på väg och hur du vill leva ditt liv. 

 

Att leva mer i nuet och känna tacksamhet över livet små glädjeämnen är något som jag kommer ta med mig från den här tiden. Och jag känner inte minst en enorm tacksamhet gentemot ER, mina kunder som stöttar mig och mitt företag genom att komma på behandlingar, köpa produkter från mig, gillat/delat/kommenterat mina inlägg på Instagram och Facebook, rekommenderat mig och pratat gott om mina behandlingar och min salong för era nära och kära.

 

 

Tillsammans har vi tagit ansvar för att det ska kännas så tryggt som möjligt och jag har er att tacka för att jag har möjlighet att fortsätta med det bästa jag vet: att vara er hudterapeut på salong Hudterapeut Emma Hildesson! Tack!

 

 

 

IMG_1341.png
bottom of page