top of page

Köpvillkor

I webshoppen köper du dina varor genom vår Internetbutik, alternativt genom att beställa varorna via e-post eller telefon. Du får alltid en orderbekräftelse via e-post. För att handla i Hudterapeut Emma Hildesson's webbshop måste du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år och vill handla måste någon av dina föräldrar göra beställningen. 

Använd snabblänkarna här nedan för att komma till rätt avdelning direkt.


Garanti
Hudterapeut Emma Hildesson är auktoriserad återförsäljare för samtliga varumärken på hudterapeutemmahildesson.com och i salongen. Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare. Hudterapeut Emma Hildesson lämnar inga ytterligare garantier utöver den som har specificerats av tillverkaren.

Priser
De priser som anges i Hudterapeut Emma Hildesson's webshop är inklusive moms. Momsen specificeras på din orderbekräftelse. Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker. Utbyte av promotiongåvor kan förekomma. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser.

Utlandsbeställningar
Vi levererar endast inom Sverige.

Med undantag för de stamkunder som är bosatta i annat land.


Betalsätt

Att göra en beställning medför ett betalningsansvar för det du har beställt. När du godkänt din beställning och betalt via Swish till nummer 123-596 86 31 (Emma Hildesson företags swish) kommer ditt paket att packas och skickas.

Integritetspolicy

1. Vi värnar om din personliga integritet

Vi på Hudterapeut Emma Hildesson värnar om våra kunders personliga integritet och strävar efter att på bästa sätt skydda dina personuppgifter. Vi följer de lagar och regler som syftar till att skydda dig som kund och privatperson.

2. Ansvarig för hanteringen av dina personuppgifter

Hudterapeut Emma Hildesson är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Hudterapeut Emma Hildesson

Adress: Paradisvägen 9, 433 31 Partille.

Telefon: 0703-021258
 

3. När vi samlar in information och vad den kan bestå av
 

3.1 Vi samlar in information

 • Vid köp i vår fysiska butik eller webbshop

 • Vid behandling på vår salong

 • Vid hudanalyser och rådgivning

 • Vid kundtjänstärenden

 • Vid rekrytering

 • Vi samlar in den information som du lämnar när du registrerar dig på vår webbplats

 • loggar in på ditt konto

 • gör ett köp

 • gör en bokning

 • kontaktar oss


När du accepterar våra avtalsvillkor vid registrering accepterar du också att vi behandlar dina personuppgifter enligt denna integritetspolicy. Detta kan ske både fysiskt, via e‑post eller telefon eller genom att du kryssar i avtalsvillkoren vid registrering på webbplatsen.

3.2 Den insamlade informationen kan inkludera

 • ditt namn, personnummer, e-postadress, telefonnummer, faktura- och leveransadress

 • information och bilder på hud, hår eller kropp som du lämnat vid kontakt med kundtjänsten, terapeut eller butikspersonal

 • IP-adress

 • resultat från marknadsföringsaktiviteter

 • resultat från omdömen och undersökningar


3.3 Vi begär samtycke för känsliga uppgifter

Uppgifter som rör hälsa och etniskt ursprung är känsliga personuppgifter i lagens mening. När du besöker vår webbplats eller vår salong, så samlar vi inte in känsliga uppgifter från dig utan att du har gett oss ditt samtycke.
 

3.4 Hur Hudterapeut Emma Hildesson använder ”kakor”
En så kallad kaka, eller cookie som den också kallas, är en liten textfil som en webbplats begär att få spara på besökarens dator. Kakor används för att ge besökaren tillgång till olika funktioner på webbplatsen.

Det finns två typer av kakor. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på besökarens dator och kakan har då ett utgångsdatum. Den används till exempel för funktioner som talar om vad som är nytt sedan användaren senast besökte webbplatsen. När utgångsdatumet har passerats raderas kakan automatiskt när användaren återkommer till den webbplats som skapade den.

Den andra typen av kakor kallas sessionskakor och saknar utgångsdatum. Den här typen av kakor lagras tillfälligt i användarens dators minne, och finns bara kvar under tiden då användaren är inne på en webbplats. Sessionskakor lagras alltså inte under en längre tid på användarens dator, utan försvinner när användaren stänger sin webbläsare.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få information om att webbplatsen använder kakor samt om ändamålet med användningen av kakor. Hudterapeutemmahildesson.com använder båda typerna av kakor till funktioner som att logga in och att lägga produkter i varukorgen. hudterapeutemmahildesson.com fungerar alltså inte korrekt utan kakor. Vårt ändamål med att använda kakor är att vår webbshop ska fungera så bra och smidigt som möjligt. 

Om du inte vill tillåta lagring av kakor på din dator kan du stänga av det i din webbläsares inställningar. Följ din webbläsares instruktioner (tillvägagångssättet varierar beroende på vilken webbläsare du har). Om du inte tillåter lagring av kakor innebär det dock att funktionaliteten på hudterapeutemmahildesson.com begränsas avsevärt. Vi rekommenderar därför att du tillåter kakor för att få en så bra upplevelse som möjligt på vår webbplats och webbshop.

4. Vad vi använder informationen till

4.1 Vi använder dina personuppgifter

 • för att fastställa din identitet

 • för att hantera beställningar

 • för att behandla och tillhandahålla dina köp och bokningar

 • i kontakter för att granska din bokningsstatus eller information som ansluter till dina bokningar och köp

 • för att kunna ge dig bästa möjliga service i råd om produkter eller behandlingar

 • för att utforma produkt‑ och behandlingsalternativ för dig

 • för att analysera statistik och användarbeteenden kring våra produkter och tjänster

 • för att öka nyttan och upplevelsen av våra tjänster.

 • för att marknadsföra tjänster och produkter inklusive beteendemarknadsföring

 • för att skicka ut relevanta nyheter till dig


4.2 Vilka har tillgång till dina personuppgifter?

Vi ser till att endast behörig personal har tillgång till dina personuppgifter. Vi ser också till att våra samarbetspartner och leverantörer behandlar dina personuppgifter enligt överenskommelse med oss.

Vi använder oss av leverantörer och samarbetspartners för

 • affärssystem

 • betalningssystem

 • leveranser

 • marknadsföring

 • kontakter


Vi har upprättat personuppgiftsbiträdesavtal med våra leverantörer och samarbetspartner som kan ha tillgång till dina personuppgifter.
 

Personuppgiftsbiträdesavtal är ett avtal som säkerhetsställer att biträdet endast behandlar personuppgifterna enligt en dokumenterad instruktion. Ser till att alla som behandlar uppgifterna har åtagit sig att behandla personuppgifterna med sekretess och upprätthåller en hög säkerhetsnivå.

Personuppgifterna kan komma att överföras till tredjepartsland utanför EU/EES om någon av våra leverantörer eller samarbetspartner befinner sig där eller flyttar dit.
 

5. Skyddande av personuppgifter

Vi är måna om att skydda dina personuppgifter från att användas felaktigt. Vi ser till att våra säkerhetssystem är uppdaterade. Våra anställda har säkerhetsrutiner och säkerhetsregler som vi ser till att de följer. Vi ser också till att våra anställda är uppdaterade vad gäller lagar och regler.


6. Dina rättigheter

Du har rätt att när som helst få personuppgifter som inte behöver sparas på grund av rättslig förpliktelse raderade. Du kan även få dessa ändrade och få reda på vilka personuppgifter vi har om dig.

Personuppgifterna sparas i 7 år efter avslutat inköp.

När du accepterar våra avtalsvillkor vid registrering accepterar du också att vi behandlar dina personuppgifter enligt denna integritetspolicy. 
 

7. Frågor och Kontakt

Om du har frågor, kommentarer eller klagomål kring Hudterapeut Emma Hildesson's behandling av personuppgifter, vänligen kontakta oss via brev till Paradisvägen 9, 433 31 Partille, eller på vår e-postadress emmahildesson@gmail.com.


Payment Methods
bottom of page