top of page

Leverans

Vi levererar produkterna med Postnord eller DB Schenker. Så fort paketet finns på plats på ditt uthämtningsställe skickas en avisering till dig så att du kan hämta ut ditt paket. Du måste ange mobilnummer vid beställningen för att kunna få en SMS-avisering när det är dags att hämta din order. Ditt paket ligger på utlämningsstället i 14 dagar. 

Vid mindre försändelser (vid val av Postnord varubrev och Postnord brev) skickas ditt paket direkt hem i din brevlåda. Går inte paketet ner i brevlådan kommer det en avisering så du hämtar det på ditt ombud.

Du kan även hämta ditt paket på salongen i Partille på Paradisvägen 9. Självklart kostnadsfritt.

Obs! Medtag legitimation och hör av dig innan du kommer till 0703-021258. 

Leveranstid
Leveranstiden är normalt mellan 1-4 arbetsdagar, dock reserverar vi oss för eventuella förseningar vid stora kampanjer och högtider. Beställningar som görs före 12.00 skickas vanligtvis samma dag.

 

Om du vill veta mer om när dina varor kommer så är du välkommen att höra av dig via e-post eller telefon. Du som konsument har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening. Om dina varor mot förmodan blir försenade kontaktar vi dig. Som konsument har du skyldighet att undersöka och säkerställa att leveransen stämmer överens med det du har beställt innan du bryter förpackningen på varan eller varorna.

Återkom till oss inom 14 dagar om något inte skulle stämma.

Frakt 
På alla beställningar över 800kr erbjuder vi fri frakt. 

Vid beställning under 800kr tar vi en fraktkostnad på 63kr.


Du kan alltid även hämta din order på salongen i Partille, Paradisvägen 9, fraktfritt givetvis.

Då väljer du det fraktalternativet i kassan. 

 

Betalning

Din beställning via vår webbshop betalas med Swish till nummer 123-596 86 31. Om du ej skickar betalningen från ditt egna konto, vänligen skriv ditt namn i rutan för meddelande.

Din beställning packas och skickas när betalningen mottagits.


Välkommen!

bottom of page