top of page

PEMF Inframadrass

Inframadrassen innehåller ädelstenar av hög kvalitet som på olika sätt hjälper dig och din kropp till en bättre hälsa. Stenarna omvandlar värmeenergi till en infraröd värmevåg som på djupet värmer upp muskler och leder.
Madrassen innehåller negativa joner som rensar luften från luftburna allergener som pollen, mögelsporer, bakterier och virus. Stenarna och infravärmen samverkar och ger en jämn värmefördelning över hela madrassen vilket bidrar till samma effekt som en varm stenterapi. Ju högre temperatur desto mer djupgående infraröd. 
Madrassen är ett effektivt redskap med många positiva hälsoeffekter.  Madrassen hjälper dig att på djupet koppla av och motverka stress och ångest. Ett väldigt enkelt och effektivt sätt att ta hand om din kropp.

 
Den hjälper dig att:

• Förbättra lymfsystemet
• Minska smärta
• Förbättra sömnen
• Förbättra blodcirkulation och cellförnyelse
• Lindra inflammation
• Stärka immunförsvaret


80C3F850-44A5-44A4-AE94-4FEA9FEC86A4.JPG

Inframadrassen innehåller ädelstenar och terapifunktioner som har många positiva effekter på din hälsa:

AMETIST- En kristall som lugnar din kropp och själ vid stress och oro.

 

FOTON -Denna terapi har många fördelar för vävnader och organismer på cellnivå. Den är mycket effektiv för att behandla sår, infektioner och andra problem nära kroppens yta. Foton avger ett synligt rött ljus med en våglängd på 660 nanometer som tränger igenom vävnaden till ett djup av ca 8–10 mm. Foton hjälper till att läka artrit, ryggsmärtor, celluliter, ödem, huvudvärk, inflammation, ledvärk, osteoartrit, postoperativa ärr, rynkor samt kronisk och postkirurgisk smärta.

 

PEMF- är en magnetisk och pulserad elektromagnetisk terapi. Ett pulserande elektromagnetiskt fält används för att stimulera celler och kroppskemi vilket underlättar vid många olika medicinska och fysiska tillstånd. Om våra celler är friska är våra kroppar sunda. PEMF minskar åldrandet och risken för celldysfunktion. Genom att använda denna terapi bara några minuter varje dag kan du förbättra din hälsa.

 

JADE-kristallen kännetecknas av sin höga värmekapacitet vilket gör att den bevarar värme väldigt bra. Den hjälper kroppens reningssystem, frigör slaggprodukter, stabiliserar psyket och motverkar ångest. Den gör dig avslappnad samt minskar stress och spänningar.

 

TURMALIN- är en mångsidig kristall som hjälper lymfsystemet, minskar svullnad och hjälper till att eliminera giftiga metaller och få ut slaggprodukter. Den minskar mjölksyra och frigör fettsyror. Dessutom hjälper den kroppens avgiftning och ökar fettförbränningen. Turmalin kan även hjälp mot sömnproblem och stimulera läkning i hela kroppen.

 

Ett tips för bäst effekt är att alltid dricka vatten innan behandling.

• För att motverka stress ligg på madrassen till du slappnar av.
• För att förbättra lymfsystemet ligg på madrassen till du blir varm i hela kroppen och därefter ytterligare 10 – 15 minuter.
• För att motverka smärta och värk använd madrassen cirka 30 minuter varje dag.
• För att lindra inflammation använd madrassen minst 30 minuter 4 – 7 gånger i veckan.

 

Djupgående behandling i kombination med PEMF, infrarött ljus, foton samt ädelstenar gör inframadrass deluxe unik i sitt slag.

Boka din behandling här!

bottom of page