top of page
Sök
  • Skribentens bildEmma Hildesson

Yumi Ledljus hemmabehandling

Nu har du som kund möjlighet att hyra ledlampa från mig på salongen. I många fall där det rörs om hudtillstånd då det krävs tätare behandlingar, har inte alla tid att komma in på behandling flera gånger i veckan. Nu kan du göra din ljuskur hemma!


Yumi Ledljus bjuder på 7olika ljus:

  • Rött fungerar genom att öka blodcirkulationen och stimulera celltillväxten, vilket hjälper till att minska fina linjer och rynkor. Rött ljus är också effektivt för att behandla mikrovaskulär dilatation, vilket är en vanlig orsak till rodnad i ansiktet. Det röda ljuset är även effektivt för att förbättra hudens lyster och reducera grova porer.

  • Blått ljus är effektivt för att behandla acne och andra hudproblem som orsakas av överdriven sebumproduktion. Det fungerar genom att bekämpa acne-bakterier som orsakar inflammation och minska sebumaktiviteten i huden. Blått ljus har också en lugnande effekt på huden och är en utmärkt behandlingsmetod för personer med känslig hud som inte tål kemiska behandlingar.

  • Grönt ljus har en lugnande och avslappnande effekt på huden och är effektivt för att minska rodnad och inflammation. Det fungerar genom att förbättra celltillväxten och stimulera mikroblodcirkulationen, vilket hjälper till att förbättra hudens ton och struktur. Grönt ljus är en effektiv behandlingsmetod för personer med känslig hud som vill reducera rodnad och inflammation utan att använda starka kemikalier.

  • Gult ljus är en effektiv behandlingsmetod för personer med hyperpigmentering och andra hudproblem som orsakar ojämn hudton. Det fungerar genom att minska melaninproduktionen i huden och stimulera lymfatisk dränering. Gult ljus är också effektivt för att reducera rodnad och erytem i huden.

  • Cyan ljus är effektivt för att behandla fet hud och kontrollera sebumsekretionen. Det har också en lugnande effekt på huden och är en utmärkt behandlingsmetod för personer med känslig hud som inte tål kemiska behandlingar.

  • Lila ljus är en av de mest effektiva färgerna när det gäller att behandla acne och acne-märken. Dess våglängd på 400-420nm tränger in i de övre hudlagren och stimulerar produktionen av kollagen och elastin, vilket förbättrar cellförnyelsen. Detta bidrar till att läka och förhindra acne-märken och ärr. Genom att öka blodcirkulationen kan det lila ljuset också hjälpa till att reducera inflammation och rodnad i huden.

  • Du kan även välja funktionen Cykle.


Kontraindikationer

- Epilepsi eller anfall som triggas av ljus

- Porfyri

- Autoimmuni tillstånd ex. Systemisk Lupus Erythematous (SLE)

- Fotokänslig eksem

- Hypomelanism (Albanism)

- Aktiv Cancer


Försiktighet

- Graviditet

- Ögonsjukdom eller medicinskt tillstånd (kontakta din läkare)

- Ljuspåverkad migrän


En kur kan bestå av 6-12ggr med behandling varannan/var tredje dag. En behandling är ca 20min. Du hyr lampan i 2 eller 4veckor. Informationoch rekommendation ges under bokad konsultation.

Prisuppgifter finner du på bokadirekt.se

98 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page