top of page

”Rolig, lättillgänglig & kontinuerlig, du tränar för dig själv och inte för någon annan”

Att rörelse ger dig en ökad cirkulation, smidighet och livsglädje är inget nytt. Vår kropp är skapad för att röra sig trots att vår livsstil inte är så tillåtande som den borde. 

 

Motion är en färskvara och rekommendation är varierad rörelse minst 30min/dag.

 

Vardagsmotion; All träning betyder inte att du skall ta dig ut och bli svettig. Promenera till affären, cykla till jobbet eller fixa i trädgården. Det är viktigt att du hittar rörelse och motionstyp som passar just dig. Om du älskar din träning kommer den påverka din kropp än mer positivt,

om du avskyr träningen kommer den minska din livskraft och du kommer ha lättare till skador o att ge upp. Träningen skall inte ge dig mer stress utan ska vara avstressande, så träna smart.

Lever du för övrigt ett stressigt liv skall du helst inte ha ett upptempo pass utan mer meditation & yoga. Du tränar för dig själv och inte för någon annan. Det tar 28dagar att få till en vana och resultatet ger dig mer motivation. 

 

Utan rörelse försämras konditionen och lymfan avstannar vilket ökar ansamlingen av giftiga avfallsprodukter och ger syrebrist på cellnivå. Du får ökad blodcirkulation och cellerna tar upp mer syre av rörelse. Visste du att sjukdomsframkallande mikroorganismer såsom bakterier och svamp inte trivs i en syrerik miljö? Inte nog med att rörelse hjälper dig att hålla dig friskare och starkare, det får dig även på bättre humör. Du minskar stresshormoner som i sin tur avlastar hjärtat och förbättrar både humöret och sömnen samt frigör dopamin och serotonin som är viktiga för att motverka depression och smärta, hormonerna hjälper också ditt minne, din inlärning och ökar din koncentrationsförmåga. För att inte tala om 

”kroppens egna morfin” endorfiner som gör dig glad och fyller dig med livsglädje.

 

Motivation till rörelse/motion/träning:

-Träna i grupp

-Ha en träningskompis

-Träna till musik, podd eller ljudbok

-Skriv upp i almanackan och planera in träningen.

-Anmäl dig till någon tävling eller ha mål med din träning

-Bli belönad, tex med massage eller behandling, nytt klädesplagg osv när du nått ditt mål/delmål.

-variera med Insculpt 4.0 för att få kontakt med dina muskler, få en intensivare träning och nå dina mål snabbare.

 

Insculpt 4.0, min nya behandling som stimulerar muskulatur, ökar cirkulationen, sätter fart på lymfan och bränner fett. 

Som jag tidigare skrivit så är cirkulation väldigt viktigt för våra cellers syreupptagning och lymfans uppgift att ta hand om gifter. Insculpt kan användas som ett startskott för din träning, ett komplement eller underhållning av muskelstyrka. Läs mer om behandlingen här.

bottom of page