top of page

Visste du att den mänskliga hjärnan tänker omkring 65.000 tankar om dagen, varav ca 95% är samma tankar som vi tänkte igår?

Ljuset är tillbaka! Nu har vi längre njutbara dagar framför oss med grönska och körsbärsträd som blommar i vackert vitt och rosa. Livet är tillbaka!

Vi är i alla fall många som känner så på våren och nu är det viktigt att vi suger åt oss all positiv energi vi kan.  Då kan vi också ge positiv energi till våra nära och kära runt omkring oss, på så sätt är den härliga spiralen igång! 

Det är viktigt att värna om sig själv och på så sätt lära känna sig själv. Det är ju trots allt det som är så fantastiskt att den utvecklingen inte har något slut. 

Välj ditt umgänge med omsorg, fundera på vad som gör DIG lycklig och får DIG att må bra.  Vad behöver DU?

Mina bästa hudvårdstips! (1).png

Den omvälvande tiden just nu har fått många att tänka i andra tankebanor och det är nyttigt! Visste du att den mänskliga hjärnan tänker omkring 65.000 tankar om dagen, varav ca 95% är samma tankar som vi tänkte igår.

Vad är viktigt för dig? hur vill du att ditt liv ser ut? Vad tror du på? Vilka mål vill du nå? Vilka avtryck vill du sätta på jorden? Ja nu är ett ypperligt tillfälle att vakna upp, ställa saker i perspektiv, göra ändringar man funderat på länge!

Offerkoftor och att bara se problem och hinder kommer inte ta dig någonstans och den som ansvarar för dig är ju trots allt bara du själv. Tänk så många man kan hjälpa efter att man hjälpt sig själv, så bort med dåligt samvete och börja lev! 

Tankar är psykiskt och psykiskt kan sätta sig fysiskt. Negativa tankar kan sätta sig på cellnivå och få kroppen att fungera sämre. Nu behöver vi starka kroppar och immunförsvar, inte magont för att vi är oroliga, huvudvärk för att vi är stressade och tryck över bröstet för att vi har ångest.

Så varför skriver jag detta som är hudterapeut? Svaret är enkelt, mår du bra, mår din hud bra! I behandlingen Advanced Skin treatment går vi igenom mycket som har med huden att göra och som man kanske inte tänker på har en koppling. Behöver du vägledning är du välkommen att boka din konsultation hos mig på bokadirekt.se

Njut av det fina livet ger dig!

bottom of page