Sök
  • Emma Hildesson

Advanced Skin Treatment

Uppdaterat: 4 sep 2020

Vår kropp blir utsatt för olika stressfaktorer dagligen, i vår mat blir det mer och mer tillsatser, överallt utsätts vi för strålning av olika slag, vi hanterar kemikalier dagligen, vi umgås mer sällan med andra människor, använder mer och mer mediciner, vistas mindre utomhus och så vidare. Ett resultat av detta är en sämre hud.


Advanced Skin Treatment är en behandling där vi fördjupar oss i kundens livsstil och kostvanor. Tillsammans med en anpassad ansiktsbehandling tar vi reda på vilken hållbar förändring som kan göras för en bättre hudhälsa. Allting som påverkar kroppen kan även påverka huden då huden är kroppens största utsöndringsorgan. Är det något som inte står rätt till i kroppen så visas det oftast på huden t.ex. i form av akne, eksem, pigmenteringar osv. Behandlingen har ett holistiskt tänk och man sammanfattar allt från t.ex. sovrutiner, träning, jobbsituation, mental hälsa och vad du stoppar i dig.


Uppföljningsplan och mål sätts upp mellan behandlingarna för att huden skall komma i balans. Hur många behandlingar/vilken kur (guld, silver, brons) kunden behöver beslutas efter hur mycket hjälp kunden behöver. Du skall vara förberedd på att en rekommendation kan innehålla uteslutande livsmedel, matintolerans test, kosttillskott, hudvårdsprodukter och förändringar i dina vardagsrutiner.

Back to basic; andas, tugga, le!


Boka din konsultation eller behandling här!145 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

PRX-T33

IPL