top of page
Sök
  • Skribentens bildEmma Hildesson

Advanced Skin Treatment

Uppdaterat: 18 feb. 2022

Vår kropp blir utsatt för olika stressfaktorer dagligen, i vår mat blir det mer och mer tillsatser, överallt utsätts vi för strålning av olika slag, vi hanterar kemikalier dagligen, vi umgås mer sällan med andra människor, använder mer och mer mediciner, vistas mindre utomhus och så vidare. Ett resultat av detta är en sämre hud.


Advanced Skin Treatment är en behandling där vi fördjupar oss i kundens livsstil och kostvanor. Tillsammans tar vi reda på vilken hållbar förändring som kan göras för en bättre hudhälsa. Allting som påverkar kroppen kan även påverka huden då huden är kroppens största utsöndringsorgan. Är det något som inte står rätt till i kroppen så visas det oftast på huden t.ex. i form av akne, eksem, pigmenteringar osv. Behandlingen har ett holistiskt tänk och man sammanfattar allt från t.ex. sovrutiner, träning, jobbsituation, mental hälsa och vad du stoppar i dig.


Uppföljningsplan och mål sätts upp för att huden skall komma i balans. Hur många behandlingar/vilka behandlingar kunden behöver beslutas efter hur mycket hjälp kunden behöver. Du skall vara förberedd på att en rekommendation kan innehålla förutom behandlingar, uteslutande livsmedel, matintolerans test, kosttillskott, hudvårdsprodukter och förändringar i dina vardagsrutiner.

Jag har förutom arbetslivserfarenhet gått Johanna Bjurströms Advanced Skin Therapist påbyggnadsutbildning för hudterapeuter och är därmed Kost- & Livsstilscoach vilket är högst relevant i hudens välmående.


Advanced Skin Treatment Konsultation 45min- Ingår fotografering av ansikte och tunga, matintollerans test och Ansikts- & Tungdiagnostik med rådgivning.


Advanced Skin Treatment 3x60min- Dessa tre behandlingstillfällen kan variera beroende på vad som prioriteras för din hud. Vi lägger en plan anpassad efter dig. Exempel på vad som kan ingå i din kur är ansiktsbehandling med anpassat märke, microneedling, ljusbehandling, matintolleranstest, kost & Livstils rådgivning etc.

268 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page