top of page
Sök
  • Skribentens bildEmma Hildesson

Cellox 20 Permanent Hårborttagning

Uppdaterat: 4 sep. 2020

Cellox 20 är en maskin med många användningsområden. Tekniken är unik då det är ett intensivt pulserande ljus som används på ett nytt sätt för att maximera effekten för permanent hårborttagning. Skillnaden från traditionell laser är att den är smärtfri och fungerar på alla olika hudnyanser. Rekommendationen är 5-8 behandlingar med 6-12 veckors mellanrum beroende på behåring och behandlingsområde. Permanent hårborttagning går att utföra över hela kroppen med undantag från ögonen (minst 2 cm ifrån).


Kunden bör inte vaxa, tråda, epilera, plocka eller med annan metod dra ut hårstrået från hårsäcken innan och under påbörjad kur. Detta gör att ljuset inte har en ledväg till hårsäcken och kan göra hårsäcken inaktiv. Att raka eller klippa håret är okej innan och under kuren. Rakning ska göras innan behandling eftersom hår inte får ligga på huden.

Hårstråna måste vara mörkare än vad din hudnyans är för att behandlingen ska ge effekt. Celloxen har även funktionen att med andra inställningar reducera pigmentering, ytliga kärl och förebygga linjer och rynkor genom hudföryngring.


Boka dina behandlingar här!

462 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page