top of page
Sök
  • Skribentens bildEmma Hildesson

Dermalux Flex MD

Uppdaterat: 18 feb. 2022


Dermalux Flex MD är en icke-invasiv behandling som ger kliniskt bevisad terapeutisk ljusenergi för föryngrande och korrigerande fördelar. Specifika våglängder absorberas av huden för att stimulera cellförnyelse och kollagenproduktion, lösa problemhudförhållanden som akne och rodnad och påskynda hudläkning.

Det är en säker och smärtfri behandling utan downtime. Efter en Flex MD -session kan man förvänta sig omedelbar förbättring av hudton, återfuktning och lyster, medan det välgörande ljuset samtidigt stimulerar djupare cellprocesser för längre varaktiga fördelar i huden.

Dermalux gör sig bäst i en 3, 6, 9, eller 12ggr kur beroende på vilket hudtillstånd man utgår ifrån.

Det rekommenderas också i kombination med ansiktsbehandlingar, microneedling, IPL med flera för att förbättra och påskynda resultaten.

Dermalux Flex MD är en medicinskt CE -certifierad enhet för behandling av akne, psoriasis, sårläkning och muskelsmärtor.

Kosmetiska indikationer inkluderar hudföryngring, pigmentering, rodnad och känsliga hudtillstånd som eksem och inflammation. Du kan behandla alla kroppsdelar med lampan.


I en Dermalux Signaturbehandling ingår rengöring, peeling, ljusterapi med dermalux 1-3st ljus och återfuktning. Den tar ca 45min varav 30 min i ljuset. Hudvårdsmärke i behandling anpassas efter vad du behöver eller vad du använder hemma. Utför du en kur så rekommenderas 2-3 behandlingar i veckan. Används Dermalux som ett tillägg i annan behandling så är det 20min i ljuset som gäller.


Kontraindikationer: Epilepsi som utlöses av ljus, aktiv Cancer, nyligen genomgått behandling mot ögonsjukdom, vissa mediciner som gör dig ljuskänslig, Hypomelanism (albanism), ljuskänslig dermatit, porfyri och Systemisk Lupus Erythematosis. Har du nyligen använt eller gjort en kraftig retinol/vitamin A- behandling bör du avvakta lite.

216 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page