top of page
Sök
  • Skribentens bildEmma Hildesson

Dermapen Cryo

Uppdaterat: 18 feb. 2022


Dermapen Cryo är en penna som fryser bort godartade hudförändringar. En godartad hudförändring kan vara fibrom, åldersvårta, vårta, födelsemärke eller annat märke/utväxt som är ofarligt. Vid behandling får du skriva under ett papper där du intygar att du varit hos läkare och att hen anser det vara en ofarlig hudförändring. Detta både för din och terapeutens säkerhet.


Detta är en estetisk behandling och tar ca 5 min. Du kan med fördel väva in Cryo i en Dermapen behandling eller vanlig ansiktsbehandling. Du betalar för första behandlingen och behövs det fler behandlingar för samma område ingår återbesök. Efter behandling kan det bli en liten blåsa/skorpa på det behandlade området i några dagar efteråt. Låt skorpan eller blåsan läka av sig själv och undvik solning på det behandlade området.


Cryo borttagning av godartade hudförändringar 1-2stycken 15min


Cryo borttagning av godartade hudförändringar 1 hel fryspatron 15min - Här ingår så många hudförändringar som patronen räcker till, detta är olika beroende på storlek men i genomsnitt räcker den till ca 8stycken.


283 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page