Sök
  • Emma Hildesson

Exuviance Professional Ansiktsbehandlingar

Uppdaterat: 4 sep 2020

Exuviance Professional är ett världskänt hudvårdsmärke från USA, mest känt för dess verksamma och skonsamma syrabehandlingar såväl försäljningsprodukter. Exuviance Professional har utvecklats från Neostrata för att även hudterapeuter skall kunna arbeta med produkterna. Neostrata är mer kraftfullt och behandlingar får endast utföras av en läkare eller sjuksköterska med läkare bakom sig. Under Neostrata och Exuviance Professional finns även Exuviance som säljs som retailprodukter. Dessa tre märken går utmärkt att kombinera.


I mina AHA/PHA behandlingar ingår alltid rengöring, ansiktsvatten, en av de fem olika syrorna, neutralisering, mask, återfuktande kräm, ögonkräm och foundation. Läs mer om vad som ingår i de olika behandlingarna här nedan. Om du önskar en mer omfattande behandling går det att lägga till borttagning av ansiktshår, borttagning av godartade hudförändringar, reducering av pigment och kärl eller färgning av fransar och bryn inkl plock.


Exuviance Ansiktsbehandling Kur 30min - med fördel för dig som vill jobba antiage, mot akne eller pigmenteringar, fyra tillfällen med en till två veckors mellanrum rekommenderas.


Exuviance Ansiktsbehandling Classic 60min - ingår portömning, axel-och nackmassage


Exuviance Ansiktsbehandling Plus 80min - ingår axel- och nackmassage, en av de lyxiga maskerna hydrate, restore eller bionic (”guldmasken”) samt ett av följande tillval: vax av haka & överläpp, Cellox20 (permanent hårborttagning med laser) av haka eller överläpp, Dermapen Cryo 1-3 prickar (borttagning av godartade hudförändringar) eller färgning av fransar & bryn inkl plock.


Exuviance Retinolpeeling (Radiance Peel) 30min - passar de allra flesta hudtyper som är i behov av förnyelse, den jobbar bland annat på linjer och rynkor, ojämn pigmentering och förlorad spänst. Retinolen ger även goda resultat på aknebenägen hud. Detta är en behandling som helst utförs som kur för bästa resultat. Peelingen tvättas av hemma efter ca 8 timmar. En fjällning sker normalt efter ca 2-4 dagar efter applicering. Rekommenderad intervall mellan behandlingarna är 4-6 veckor. Behandlingen skall Ej utföras under sommartid eller innan solsemester.


Boka dina behandlingar här!
344 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

PRX-T33

IPL