top of page
Sök
  • Skribentens bildEmma Hildesson

Insculpt 4.0

Uppdaterat: 10 apr. 2023

INSCULPT är en innovativ behandlingsmetod som använder elektromagnetiska impulser för att förstärka muskeluppbyggnad och minskning av fettvolym. Impulserna tränger igenom huden och fettlagren och når muskelfibrerna, vilket skapar kraftfulla muskelsammandragningar. Dessa sammandragningar är mer intensiva än de som vi normalt genererar med viljestyrd träning. Kroppen reagerar på dessa sammandragningar genom att förstärka muskelfibrerna och leder till ökad muskeltillväxt och styrka. Samtidigt som behandlingen är energikrävande för kroppen, ökar det också ämnesomsättningen och frisätter fettsyror från fettcellerna, vilket resulterar i en minskning av fettvolymen. Du kan göra behandlingen på mage, armar (biceps/triceps), ben (vader/alla sidor lår) och rumpa.

INSCULPT är en säker, effektiv och icke-kirurgisk behandlingsmetod som bygger på solid vetenskaplig grund och forskning. Forskning visar att elektromagnetisk muskelstimulering som teknik ger otroliga resultat. Med över 96% nöjda kunder i USA och resultat som har bevisats av flera studier, kan du känna dig säker på att behandlingen fungerar. CT-skanningar, MR-undersökningar och ultraljud har granskat och säkerställt resultaten – ökad muskelvolym och minskad fettvolym!


Hur länge varar INSCULPT-resultaten?

Eftersom INSCULPT är ett sätt att bygga muskler så varar resultaten lika länge som om du byggt upp dina muskler på vanligt sätt med hjälp av vikter. Muskler är en färskvara så de behöver underhållas. Dina muskler som du fått kan du underhålla med hjälp av INSCULPT eller på gymmet, en rekommendation är en kombination. Alltså för att säkerställa att du får det bästa resultatet, rekommenderar vi alltid att du förvaltar behandlingen tillsammans med rätt kost och muskelstärkande övningar.Före/Efter 10st behandlingar (30min/behandling) med INSCULPT 4.0 under 6 veckors tid UTAN magträning, konditionsträning eller en förändrad kosthållning. Detta är bild på en testperson som genomgått stor knäoperation och upplägget var att endast urskilja vilka resultat som INSCULPT kunde åstadkomma. I vanliga fall rekommenderas alltid regelbunden träning och hälsosam kosthållning i kombination med behandlingen för att få ut så bra resultat som möjligt.

205 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page