top of page
Sök
  • Skribentens bildEmma Hildesson

M.Picaut Ansiktsbehandlingar

Uppdaterat: 18 dec. 2023

ECOLUXURY- MADE IN SWEDEN Detta är behandlingar och produkter för dig som lägger stor vikt vid ekologisk, miljövänlig och närproducerad hudvård som dessutom är resultatinriktat. Produkterna innehåller rena råvaror från naturen och är ej djurtestade. I ett urval av produkterna finns även probiotika, prebiotika och fyra olika sorters ädelstenar. Tanken "less is more" finns genomgående i den till synes lilla serien men som är hudvård för alla hudtyper och hudtillstånd. Produkterna och behandlingarna ger en lugnande känsla på inflammationer och irritationer så som perioral dermatit, eksem och akne. Med ett speciellt framtaget hyaluronkomplex i kombination med andra utvalda ingredienser blir huden återfuktad och spänstig och ger en fin antiage effekt. I alla mina ansiktsbehandlingar med M.Picaut ingår dubbelrengöring, peeling, hydrating water, minst 2st anpassade serum, mask, återfuktande kräm och ögonkräm.


M.Picaut Ekolyx Ansiktsbehandling Classic 60min - ingår förutom ovanstående, portömning, nack- & axelmassage, en av de fantastiska algmaskerna Calming, Purifying, AntiWrinkle eller Caviar.


M.Picaut Ekolyx Signaturbehandling 60min - Detta är en speciell ansiktsbehandling fokuserad på avslappning och hela behandlingen är som en enda lång massage där nacke, axlar, dekolletage, hals, ansikte och händer inkluderas. Förutom ovanstående så ingår en av de fantastiska algmaskerna Calming, Purifying, AntiWrinkle eller Caviar. M.Picaut Signaturbehandling är likadan på alla salonger som har den i sitt utbud.


M.Picaut Ekolyx Signaturmassage Friskvård 60min- Denna behandling fokuserar på massage där nacke, hals, axlar, dekolletage, ansikte, händer och underarmar inkluderas. Massagen utförs i de fantastiska produkter som står i förtexten och även olja/bodylotion för händer och underarmar.
746 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page