top of page
Sök
  • Skribentens bildEmma Hildesson

Nūface Mikroström

Nūface är en apparatur med lågfrekvent mikroström som arbetar på muskulaturen ansikte och hals. Apparaturen används i behandling med professionell styrka men finns även att använda för hemmabruk för ett mer långsiktigt resultat. Behandlingen är träning för dina muskler och lyfter ansiktet på ett naturligt sätt, huden får en ny spänst, mimiska linjer reduceras och ansiktskonturen blir skarpare. Den kan även ge en avslappnande effekt på spända muskler om man gnisslar tänder/biter ihop under sömn eller har tinnitus.

Nūface världsledande "high-tech beauty" lanserades i USA 2005 av Carol Cole som har lång erfarenhet av mikroström i skönhetsbehandlingar. Apparaturen har tagit världen med storm och används flitigt av en hel del kända ansikten som Jennifer Aniston, Izabella Scorupco, Miranda Kerr och Laura Dern med flera.

Kontraindikationer för denna behandling är följande: Epilepsi, nygjord ansiktsoperation, elektroniskt implantat, cancer, gravid, barn under 18år.


I Nūface Mikroström Ansiktsbehandling 60min ingår rengöring, peeling, ljusbehandling med ledljus, mikroström och återfuktning för ansikte och hals.


383 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Комментарии


bottom of page