top of page
Sök
  • Skribentens bildEmma Hildesson

PRX-T33

Uppdaterat: 18 feb. 2022

PRX är en kosmetisk föryngringsprocedur utan nålar som ger kollagenstimulering och omedelbar lyster, djup återfuktning, uppstramning, fyllighet "plumping"-effekt och reducering av rynkor och linjer.

PRX-T33 (Väteperoxid och TCA som står för 33 procent triklorättiksyra) är ingen peeling och ingen injektionsbehandling, utan en hybrid som tillåter behandling på alla hudtyper och vid alla årstider med få eller inga sidoeffekter. Resultatet är en behandling med förmåga att verka direkt i dermis och återställa och reparera skadade celler. På så sätt motverkas hudens ålderstecken multifunktionellt.

Fram tills idag har biorevitalisering (kosmetisk föryngringsprocedur) endast varit tillgänglig med nålar via injektionsbehandlingar och s.k. mesoterapi. PRX-T33 är nästa generation biorevitalisering – helt utan nålar. Behandlingen kan med fördel även kombineras med andra anti-age behandlingar ( fillers, Botox, trådar, microneedling) för att ge dessa en ökad effekt med längre hållbarhet. Förutom ansikte går det att behandla hals, dekolletage, handrygg, eventuellt andra områden som har rynkor, bristningar eller ärrbildning.


PRX-T33 kan utföras som enstaka behandling när huden behöver en snabb quick fix eller för ett mer hållbart resultat en kur på fyra till sex behandlingar med ca 7-10 dagars mellanrum.

Eftervården som är dag- och nattkräm ingår i behandlingskostnaden och är ett viktigt moment för maximal effekt och skall användas den närmsta veckan efter behandling, därefter kan man återgå till sina ordinarie produkter. Du kan använda valfri rengöring.

Det är väldigt individuellt hur huden ser ut precis efter behandling, en del kan se en liten rodnad men de flesta har en fräschhet och lyster direkt. Efter några dagar kan det även ske en liten fjällning men är ovanligt. Du skall undvika att påfresta huden samma dag som behandlingstillfället, inget smink, bastubad, träning, sol och så vidare.

Behandlingen bör undvikas vid aktiv eksem, perioral dermatit, psoriasis, rosacea, akne vulgaris osv.


I en PRX-T33 behandling ingår Rengöring, Toner, PRX-T33, skyddande kräm, avslutande IceMask och sachetter med dag och nattkräm som räcker till den fortsatta hemmavården.


PRX-T33 Ansikte 30min


PRX-T33 Ansikte & Hals 45min


2 004 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page