top of page
Sök
  • Skribentens bildEmma Hildesson

Fransförlängning

Uppdaterat: 25 nov. 2019I en fransförlängning med singles klistras en plastfrans längs med din naturliga frans. Skillnaden på singles och volume är att i en fransförlängning med volume klistras ett litet knippe med tunnare fransar (ca. 3-7st) fast vid din naturliga frans och ger en större bredd men ung samma vikt som singelfransen.

De konstgjorda fransarna placeras på alla dina egna fransar som är tillräckligt stadiga för att hållas uppe. Varje öga har ca 80-120st naturliga fransar. Påfyllning av fransar görs vanligtvis var 3-4 vecka.

Singles ger ett mer naturligt intryck av ögat och passar de som har normalmängd eller rikligt med fransar och vill ha en "mascara effekt". Volume passar de som vill ha en mer uppseendeväckande blick eller har lite färre fransar där man vill fylla ut. De konstgjorda fransarna finns i olika böj, längd och tjocklek, med dem kan vi justera form och utseende av ögat.


Många tycker att det underlättar vardagen med sminkning av mascara och de känner sig piggare när de vaknar på morgonen och ser sig i spegeln. Efter en behandling ska du undvika vatten på fransarna i 24 tim och inte gnugga dig i ögonen för kraftigt. Borttagning sker med ett medel som löser upp limmet. I annat fall kan man låta fransarna falla av en efter en i och med att dina naturliga fransar byts ut under växtfaserna.268 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page